Kazán típusok

Válasszon terméket kategória szerint

Vegyestüzelésű kazánok

A Defro KDR, valamint a ventillátorral felszerelt KDR Plus vegyestüzelésű kazán lakossági felhasználásra az egyik legjobb választás.

Bővebben

Pellet kazánok

A Defro KDR, valamint a ventillátorral felszerelt KDR Plus vegyestüzelésű kazán lakossági felhasználásra az egyik legjobb választás.

Bővebben

Hőlégbefúvós kazánok

Ideális választás nagy légtér befűtésére: gyárcsarnok, raktár, bolt, étterem, sportcsarnok, pavilonok, üvegházak, állattartó helységek.

Bővebben
DEFRO Design

Miért ne lehetne egy kazán szép?

Mint technológiát szerető, mérnöki beállítottságú szakemberek, szeretjük az esztétikusan megtervezett gépészeti elemeket. A DEFRO termékeit a szépségen túl a magas szintű technológia és minőség miatt szeretjük. 

A DEFRO hagyományai 1973 óta nyúlnak vissza – jelenleg Lengyelország legnagyobb szilárd tüzelésű kazángyártója, Európában pedig az egyik legnagyobb. A modern gyártóüzem összterülete több mint 30.000 m². A DEFRO kb. 630 fővel, közvetlenül több mint ezer forgalmazóval és kétezer szerelővel működik együtt.

1973

50 éves múlt a fűtésiparban

+30,000

m² alapterületű üzem

+1000

forgalmazó Európa-szerte

DEFRO KAZÁNOK

Ajánlatkérés

Kérjen ajánlatot űrlapunkon keresztül és kollégáink néhány napon belül visszajeleznek.









    Termékkategória

    Kérem válasszon termékkategóriát (akár többet is)


    DEFRO vegyestüzelésű kazánokDEFRO hőlégbefúvós kazánokDEFRO pellet kazánok



    Adatkezelési nyilatkozatok

    a csillaggal jelölt mező elfogadása kötelező


    <span style='font-size:0.8em'>A D-kazán Kft. <a href='https://www.dkazan.hu/#gdpr_cookie_modal' target='_blank' style='color:#d20008'>adatkezelési tájékoztatóját</a> elolvastam és megértettem. Hozzájárulok, hogy ajánlatkérésemmel kapcsolatos személyes adataimat a D-kazán Kft. ajánlatadás céljából az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint kezelje. </span><span style='color:#ac0000;font-weight:bold'>*</span>

    <span style='font-size:0.8em'>Hozzájárulok, hogy a D-kazán Kft. a megadott elérhetőségeimen a jövőben is megkeressen ajánlatokkal.</span>